MyMatch: De match tussen werkgever en sollicitant

MyMatch-gedragstypen

MyMatch hanteert 21 gedragstypen, die in specifieke kleuren zijn uitgevoerd. Ze brengen het gewenste profiel overzichtelijk en objectief in kaart om tot een perfecte match te komen. Objectief. En dus niet subjectief. Zodat er geen ruimte is voor foutieve interpretaties tijdens het sollicitatietraject.

Van MyDrives…

MyDrives biedt inzicht in wat een sollicitant wil en geeft daartoe een haarscherp beeld van zijn drijfveren onder water. Dit gebeurt via een online vragenlijst die de sollicitant invult. Iedere sollicitant heeft een uniek drijfverenprofiel. Dát is de aard van zijn beestje.

…naar MyMatch

In de regel zijn er maar enkele gedragstypen die op een volstrekt natuurlijke wijze passen bij een sollicitant. Dat zijn de gedragstypen die naadloos aansluiten op de drijfveren van de sollicitant. De perfecte match ligt binnen handbereik als de sollicitant de rol kan aannemen die één is met zijn drijfveren.

MyMatch: de 21 gedragstypen van mymatch

Binnen MyMatch spelen 21 menselijke gedragstypen de hoofdrol. Ze zijn gebaseerd op de verschillende combinaties van de MyDrives-kleuren. Gaat het om een salesfunctie? Dan zoekt u wellicht de scherpschutter (combinatie oranje en blauw) of de proactieve (combinatie oranje en rood). Voor andere functies zijn weer andere persoonlijkheden gewenst.

Bedenk daarbij wel dat een mens nooit voor de volle 100% één type is. Meestal bezit hij ook voor een bepaald deel de kenmerken van twee of drie andere gedragstypen.

MyMatch-boekje

Welk type ben jij? Ontvang het MyMatch boekje gratis