Tijdens een driedaagse training leer je hoe je een eigen, onderscheidende plek kunt innemen binnen je onderneming. Onderwerpen zijn: situaties anders bekijken en benaderen, relaties versterken, communicatie verbeteren, groepen en teams laten excelleren. Na het succesvol doorlopen van de opleiding kun je bovendien zelfstandig MyDrives-analyses afnemen.

Wat zeggen anderen?

MyDrives consultant worden?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat de MyDrives-opleiding van sterke toegevoegde waarde is, hanteren we het verdienmodel jij bepaalt wat je betaalt. Dat werkt als volgt. Op het einde van de derde opleidingsdag ontvang je een formulier waarop je aangeeft welk bedrag wij mogen factureren. Geen kleine lettertjes: je kiest zelf het bedrag dat passend is. Bevalt de opleiding niet? Dan vul je een laag of geen bedrag in. Maar wees gerust. We weten uit ervaring dat deelnemers onze opleiding als zeer positief beoordelen.

De driedaagse MyDrives-opleiding is er voor de individuele professional die nog beter wil worden. Maar evengoed voor de resultaatgerichte HR-manager of directeur die met zijn afdeling of organisatie stappen vooruit wil zetten. Meer specifiek: de denker verrijkt zijn inhoudelijke kennis en doet nieuwe inzichten op. De doener krijgt praktische tips en voorbeelden om de MyDrives-theorie direct in praktijk te brengen. En de gevoelsmens leert zijn sociale omgeving en de daarbij behorende emoties beter te begrijpen.

MyHabits-
certificering

De MyHabits-opleiding is exclusief voor MyDrives-consultants. Deze opleiding leert je om via ’Anders denken’, ’Pauzeren’ en ’Anders doen’ je interactie met anderen en het werken in teamverband naar een nieuw en hoger niveau te tillen. Als je de opleiding met succes afrondt, ontvang je het MyHabits-certificaat en krijg je toegang tot onze digitale sms-omgeving. Van daaruit kun je maatwerkopdrachten inplannen en MyHabits 360°-vragenlijsten versturen. De deelnameprijs bedraagt € 1000,- excl. btw.

MyHabits consultant worden?